Aktivitātes mērķis

Attīstīt kvalitatīvu, kopējā Eirāzijas transporta sistēmā integrēta dzelzceļa transporta infrastruktūru, palielinot Austrumu–Rietumu transporta koridora caurlaides spējas un samazinot vilcienu kustības ātruma un citu tehniskās ekspluatācijas ierobežojumu daudzumu, kā arī ar efektīvu dzelzceļa sistēmu uzsākt Baltijas valstu savienošanu ar Centrāleiropu (projekts “Rail Baltica”).

Projektu vērtēšanas kritēriji

LVENG (apstiprināti ES fondu uzraudzības komitejas 20.06.2008. sēdē)

Projektu iesniegumu vērtēšanas grafiks

Projektu iesniegumu vērtēšanas grafiks 4. atlases kārtai (šeit)

Sludinājums/uzaicinājums

Uzaicinājuma vēstule

MK noteikumi

14.10.2008. MK noteikumi Nr. 852 „Noteikumi par darbības programmas “Infrastruktūra un pakalpojumi” papildinājuma 3.3.1.2.aktivitāti “TEN-T dzelzceļa posmu rekonstrukcija un attīstība (Austrumu–Rietumu dzelzceļa koridora infrastruktūras attīstība un Rail Baltica)””(šeit)

13.08.2013. MK noteikumi Nr.587 „Noteikumi par darbības programmas "Infrastruktūra un pakalpojumi" papildinājuma 3.3.1.2.aktivitātes "TEN-T dzelzceļa posmu rekonstrukcija un attīstība (Austrumu–Rietumu dzelzceļa koridora infrastruktūras attīstība un Rail Baltica)" projektu iesniegumu atlases trešo kārtu” (šeit)

Projektu iesniegumu vērtēšanas metodika

Vērtēšanas metodika darbības programmas „Infrastruktūra un pakalpojumi” papildinājuma 3.3.prioritātes „Eiropas nozīmes transporta tīklu attīstība un ilgtspējīga transporta veicināšana” 3.3.1.pasākuma „Liela mēroga transporta infrastruktūras uzlabojumi un attīstība” 3.3.1.2. aktivitātes „TEN-T dzelzceļa posmu rekonstrukcija un attīstība (Austrumu – Rietumu dzelzceļa koridora infrastruktūras attīstība un Rail Baltica)” projektu iesniegumiem (metodika (šeit),grozījumi (šeit)un pielikums (šeit))

Apstiprinātie projekti

Apstiprināto projektu saraksts - 1. atlases kārta (šeit)
Apstiprināto projektu saraksts - 2. atlases kārta (šeit)
Apstiprināto projektu saraksts - 3. atlases kārta (šeit)
Apstiprināto projektu saraksts - 4. atlases kārta (šeit)

Kontaktinformācija

Investīciju departamenta Investīciju programmu vadības sistēmas nodaļas vadītāja Olga Stoļarova, tālrunis: 67028241, e-pasts: Olga.Stolarova@sam.gov.lv