Aktivitātes mērķis Komfortabla un droša satiksme pilsētu tranzītielās, rekonstruējot un attīstot pilsētu tranzītielas valsts galveno vai 1.šķiras autoceļu maršrutos vietās, kur esošā infrastruktūra ir nolietojusies (piemēram, sabrukušie ielu posmi) vai nespēj nodrošināt pieaugošo transporta plūsmu.
Projektu vērtēšanas kritēriji

Projektu vērtēšanas kritēriji latviešu un angļu valodās.

MK noteikumi

15.09.2008.MK noteikumi Nr. 743 „Noteikumi par darbības programmas “Infrastruktūra un pakalpojumi” papildinājuma 3.2.1.2.aktivitāti “Tranzītielu sakārtošana pilsētu teritorijās”” (šeit)

Seminārs

2011. gada 16. novembrīplkst. 11:00 viesnīcā "Avalon Hotel"Rīgātika organizēts seminārs finansējuma saņēmējiem par projektu ieviešanu.

Projekta iesnieguma aizpildīšanas vadlīnijas Projekta iesnieguma aizpildīšanas vadlīnijas šeit
Projektu iesniegumu vērtēšanas metodika Vērtēšanas metodika darbības programmas „Infrastruktūra un pakalpojumi” papildinājuma 3.2.1.2.aktivitātes „Tranzītielu sakārtošana pilsētu teritorijās” projektu iesniegumiem(metodika (šeitun pielikums šeit)
Projektu iesniegumu vērtēšanas grafiks 3.atklātās projektu iesniegumu atlases vērtēšanas laika grafiks
Sludinājums Sludinājums par 3. atlases kārtas uzsākšanu
Apstiprinātie projekti

Apstiprināto projektu saraksts - 1. atlases kārta (šeit)
Apstiprināto projektu saraksts - 2. atlases kārta (šeit)
Apstiprināto projektu saraksts - 3. atlases kārta (šeit)

Jautājumi un atbildes Biežāk uzdotie jautājumi un atbildes (šeit)
Kontaktinformācija

Investīciju departamenta Investīciju programmu vadības sistēmas nodaļas vadītāja Olga Stoļarova, tālrunis: 67028241, e-pasts: Olga.Stolarova@sam.gov.lv